Målare Ekerö

Tamsi måleri - Din professionella målare i Ekerö

Tamsi måleri är ett måleriföretag som har specialiserat sig på högkvalitativ målning och tapetsering för både privata och företagskunder i Ekerö och dess omgivningar. Vi är stolta över att kunna erbjuda en mängd olika tjänster som passar alla kunders behov och önskemål. Vi kan hjälpa dig med allt från att måla en enstaka vägg till en hel fastighet, inklusive fasadrenovering, träslöjd och tapetsering. Tamsi painting använder endast högkvalitativa produkter och material för att säkerställa att ditt projekt får ett hållbart resultat och tål slitage och väderpåverkan.

Vi tar även ansvar för miljön genom att använda miljövänliga produkter och återvinning av material, för att minska deras fotavtryck och vara en hållbar aktör inom branschen. Vi är kända för sin höga standard och uppmärksamhet på detaljer. Vi tar tid att lyssna på sina kunders önskemål och behov, och arbetar tillsammans med dem för att säkerställa att resultatet är precis som kunden önskar. Med deras breda utbud av tjänster, höga kvalitet, konkurrenskraftiga priser, och goda rykte, är Tamsi måleri ett självklart val för alla målnings- och tapetseringsbehov i Ekerö.

Tamsi Måleri är ett pålitligt och professionellt företag som du kan lita på när du behöver en målare i Ekerö. Med vår erfarenhet, skicklighet och passion för arbete av hög kvalitet.

Vi är en målare på Ekerö med lång branscherfarenhet som lämnar garanti på alla arbeten vi genomför.

Vi erbjuder alla typer av måleriarbeten såsom tapetsering, fasadmålning, inomhusmålning och golvmålning. Vi använder oss av högkvalitativa produkter och utför arbetena professionellt och noggrant. Vi lämnar alltid garanti på våra arbeten så att du kan känna dig trygg med att vi utför dem. Vi har lång erfarenhet inom måleribranschen och kan hjälpa dig med allt från enkla måleriarbeten till mer komplicerade projekt. Vi är en målare på Ekerö som du kan lita på!

Vi erbjuder:

Vi är en erfaren målare Ekerö som lämnar garanti på alla arbeten vi genomför. Vi använder oss av kvalitetsmaterial och utför arbetet snabbt och effektivt. Vi är en trygg och pålitlig målare som du kan lita på. Vi erbjuder också prisgaranti på alla våra tjänster. Kontakta oss idag för mer information!

Om Tamsi Måleri AB

ImageTamsi Måleri AB är ett familjeföretag i 3:e generation som hjälper dig att sätta färg på tillvaron.
Far & son driver familjeföretaget vidare i Gnesta och Södertälje!
Vi åtar oss såväl små som stora uppdrag och har både företag & privatpersoner som kunder.