Målare Nykvarn

Letar du efter pålitliga målare i Nykvarn? Vi finns tillgängliga att bistå med vår hjälp redan idag!Om du vill ändra om i ditt hem eller ditt kontor kan en ommålning vara helt rätt väg att ta. Det finns inte många saker som kan förvandla ett hem eller ett utrymme lika mycket som färg, och vi hjälper dig gärna att måla om och skapa ett utrymme som du kan vara stolt över.

Kontakta oss

Fördelar med att anlita professionella målare i Nykvarn

Det finns många fördelar med att anlita professionella målare, istället för att måla om på egen hand. Visst, alla kan måla om, men det krävs en viss kompetens för att skapa den där lyxiga looken som många gärna vill åt i sitt hem. Vi har lång erfarenhet och vi är skickliga på det vi gör – vilket innebär att vi kan förvandla ditt hem enbart med hjälp av färg.

Förutom att vi som erfarna målare kan göra jobbet bättre, är det även mer kostnadseffektivt för dig att anlita oss än att göra jobbet själv. Att måla om själv kräver ofta att du köper mängder av färger, prover, och utrustning. Allt detta tillsammans brukar landa på en ganska saftig summa. När du anlitar oss får du en offert direkt, och behöver inte tänka på dolda avgifter eller tillkommande kostnader.

Mindre stress

Du behöver inte stressa över att måla om, eller försöka hitta en lucka i din vardag för att hinna med. Vi tar oss an ditt hem och ger dig kontinuerliga uppdateringar kring arbetet.

Tydlig information

Vi ger dig alltid konkret information gällande offerter, tidsåtgång och allt annat som du vill veta om när du anlitar en målare i Nykvarn.

Kvalitet i fokus för oss

Vi levererar alltid de bästa möjliga resultaten och den högsta möjliga kvaliteten – det är trots allt det hela vårt arbete går ut på.

Täck väggarna med tapet

Vi kan givetvis hjälpa dig med alla typer av målerijobb, både in- och utvändigt, och både med färg och tapet. Om du vill tapetsera om där hemma hjälper vi dig gärna att genomföra jobbet! Vi är experter på tapetsering och vi använder oss av de bästa teknikerna och materialen, för att säkerställa ett så bra resultat som möjligt

Fasadmålning

Att måla om fasaden där hemma med jämna mellanrum är inte bara bra för husets utseende, det ger dessutom huset bättre livslängd. Vi erbjuder fasadmålningar i Nykvarn till konkurrenskraftiga priser för såväl privatpersoner som företag. Våra skickliga målare kan dessutom hjälpa dig att välja en färg som passar bra för just din bostad – om du vill byta färg det vill säga.

Den bästa kvaliteten och säkerheten

Vi är ett team av målare i Nykvarn som tar säkerhet och kvalitet på största allvar. När vi tar oss an ett uppdrag gör vi det alltid i enighet med våra kunders önskemål, och vi arbetar alltid för att säkerställa våra kunders trygghet och såklart tryggheten för deras ägodelar. Och givetvis lämnar vi alltid dig med ett högkvalitativt resultat som du garanterat kommer att älska.

Våra målare gör varje moment med stor noggrannhet

För att resultatet ska bli riktigt bra vid ett måleriupprdag är det viktigt att varje steg utförs med omsorg. Vi inleder därför arbetet med ett kostnadsfritt hembesök där vi kan bedöma vilka insatser som behövs för att nå ett riktigt bra resultat. I vissa fall behövs inget större grundarbete, i andra kan vi behöva ta bort gamla tapeter innan själva måleriet utförs. Oavsett vilket så är det alltid viktigt att utföra grundarbetet noga innan själva måleriet påbörjas. Det må låta som en klyscha att grundarbetet är viktigast vid en målning – men det är faktiskt så det är.

Vi skickar ett offertförslag

När vi utvärderat skicket och beräknat ytorna så får du en offert att ta ställning till. När du har godkänt den bokar vi in en tid då arbetet ska utföras. Glöm inte att utvändig målning bör utföras under sommarhalvåret. Vi försöker alltid boka in en tid så snart som möjligt när vi har fått in en intresseanmälan.

Vi köper själva in material som vi använder för att kunna utföra ett bra målerijobb. Har du några önskemål när det handlar om färg eller nyans? Hör av dig till oss först så att vi kan anpassa arbetet efter dina behov.

Vi hanterar ditt hem med respekt

Du kan vara trygg i att vi inte kommer att skada något i ditt hem när vi målar. Vi skyddar alltid golv, lister, fönster och andra öppna ytor med papp eller plast innan så att inget ska bli skadat eller missfärgat. Efter grundarbetet inleder vi målningen, antingen med grundfärg eller med den slutgiltiga färgen. Med kvalitetsfärg så brukar det räcka med två strykningar för att få till ett täckande resultat. Men detta beror förstås på hur sliten ytan är och hur tidigare måleriarbeten har utförts.

Vill du veta mer om oss, eller få en offert på ett arbete? Tveka inte på att kontakta oss redan idag så återkommer vi med allt du behöver veta.

Om Tamsi Måleri AB
Image Tamsi Måleri AB är ett familjeföretag i 3:e generation som hjälper dig att sätta färg på tillvaron.
Far & son driver familjeföretaget vidare i Gnesta och Södertälje!
Vi åtar oss såväl små som stora uppdrag och har både företag & privatpersoner som kunder.