Målare Nacka

Professionella Målare i Nacka för Dina Målningsbehov - Tamsi Måleri

Välkommen till Tamsi Måleri, ditt pålitliga val för professionella målartjänster i Nacka. Vi är ett erfaret och kvalitetsorienterat måleriföretag som erbjuder skräddarsydda lösningar för att ge ditt hem eller företag den perfekta ytan. Med vår expertis, noggrannhet och dedikation strävar vi alltid efter att leverera enastående resultat som överträffar dina förväntningar. Oavsett om det gäller inomhusmålning eller utomhusmålning, är Tamsi Måleri det rätta valet för att förvandla dina ytor till verkliga mästerverk.

Varför välja Tamsi Måleri som din målare i Nacka?

 • Erfarenhet och kompetens: Tamsi Måleri har lång erfarenhet och expertis inom måleribranschen. Våra målare har de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att hantera olika målningsprojekt och leverera professionella resultat.
 • Kvalitetsmaterial och tekniker: Vi använder endast högkvalitativa material och moderna tekniker för att säkerställa hållbara och estetiskt tilltalande resultat. Genom att välja oss får du en målningslösning som håller över tiden.
 • Skräddarsydda lösningar: Vi förstår att varje målningsprojekt är unikt. Vårt team arbetar nära med dig för att förstå dina specifika behov och önskemål, och skräddarsyr våra tjänster för att uppfylla dina krav på bästa möjliga sätt.

Våra tjänster för inomhusmålning i Nacka

 • Rumsmålning: Vi kan förvandla ditt vardagsrum, sovrum, kök eller något annat rum med hjälp av professionell målningsteknik och färgscheman som matchar din personliga stil och inredning.
 • Takmålning: Våra skickliga målare kan ge ditt tak en fräsch och professionell finish. Vi utför takmålning med noggrannhet och precision för att skapa en ren och enhetlig yta.
 • Dörr- och fönstermålning: Vi kan förnya dina dörrar och fönster med professionell målning, vilket ger dem ett nytt utseende och förbättrar hela rummets estetik.
 • Specialmålningstekniker: Om du letar efter unika och kreativa målningslösningar, erbjuder vi också specialmålningstekniker som marmorering, texturering och faux-finish för att skapa specialeffekter och ge ditt hem en unik touch.

Professionell utomhusmålning i Nacka för hållbara resultat

 • Fasadmålning: Vi kan förnya och skydda din fastighets fasad med kvalitetsmålning. Våra målare är experter på att hantera olika fasadmaterial och använder sig av rätt tekniker och produkter för att uppnå bästa möjliga resultat.
 • Träskyddsbehandling: För trädetaljer som behöver extra skydd och underhåll, kan vi erbjuda träskyddsbehandlingar som skyddar mot fukt, röta och väderpåverkan.
 • Balkong- och terrassmålning: Vi kan förvandla dina balkonger och terrasser med professionell målning, vilket ger dem en fräsch och attraktiv look samtidigt som de skyddas mot väder och slitage.
 • Staketmålning: Vi kan ge ditt staket nytt liv genom noggrann målning och behandling, vilket ger både estetiskt tilltalande resultat och skydd mot väderpåverkan.

Kvalitet, noggrannhet och professionalism i varje projekt

 • Kvalitetsmaterial och färger: Vi använder endast högkvalitativa material och färger för att säkerställa att slutresultatet blir hållbart och estetiskt tilltalande.
 • Noggrann förberedelse: Vi lägger stor vikt vid noggrann förberedelse innan målningsarbetet påbörjas. Detta inkluderar rengöring, avlägsnande av gammal färg och eventuell reparation av ytor för att säkerställa att målningen blir jämn och hållbar.
 • Professionellt utförande: Vårt team av erfarna och kunniga målare utför varje projekt med precision och skicklighet. Vi strävar alltid efter att uppnå perfektion i varje detalj och lämnar inget åt slumpen.

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet

 • Personlig service: Vi erbjuder en personlig och professionell service där vi lyssnar på dina önskemål och behov för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet.
 • Pålitlighet och punktlighet: Vi är kända för vår pålitlighet och punktlighet när det gäller att utföra målningsprojekt. Vi håller oss till överenskomna tidsramar och levererar projekt i tid.
 • Kundrecensioner och referenser: Tidigare kunders positiva recensioner och referenser är ett bevis på vårt engagemang för kundnöjdhet. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.
Om Tamsi Måleri AB
Image Tamsi Måleri AB är ett familjeföretag i 3:e generation som hjälper dig att sätta färg på tillvaron.
Far & son driver familjeföretaget vidare i Gnesta och Södertälje!
Vi åtar oss såväl små som stora uppdrag och har både företag & privatpersoner som kunder.