Målare Täby

Välkommen till Tamsi Måleri - din pålitliga målare i Täby.

Oavsett om du behöver måla om ditt hem, kontor eller företagslokal i Täby kan du lita på Tamsi Måleri. Vi har erfarenheten och expertisen för att utföra alla typer av måleriarbeten och leverera resultat av högsta kvalitet.

Vi erbjuder ett brett utbud av måleritjänster, inklusive:

  • Inomhusmålning: Våra skickliga målare kan ge ditt hem eller kontor en fräsch och modern look genom noggrann inomhusmålning. Vi använder oss av högkvalitativa färger och tekniker för att skapa den atmosfär och stil du önskar.
  • Fasadmålning: Om du behöver ge din fastighets exteriör nytt liv kan vi hjälpa till med professionell fasadmålning. Vi tar hand om allt från rengöring och förberedelse till applicering av färg för att se till att din fasadmålning blir hållbar och estetiskt tilltalande.
  • Träskydd och trärenovering: Våra målare är experter på att behandla och skydda trädetaljer som fasadbeklädnad, fönster och dörrar. Vi använder oss av effektiva metoder och kvalitetsprodukter för att förlänga träets livslängd och bevara dess naturliga skönhet.
  • Målning av dörrar och fönster: Ge dina dörrar och fönster en fräsch look och förbättra deras funktion med professionell målning. Vi kan anpassa färg och finish för att passa din personliga stil och behov.
  • Specialmålningstekniker: Vill du ha en unik och speciell look i ditt hem? Vi erbjuder specialmålningstekniker som marmorering, texturering och faux-finish för att skapa specialeffekter och ge ditt hem en personlig touch.

Varför välja Tamsi Måleri som din Målare i Täby?

  • Erfarenhet och expertis: Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom måleri. Vi har framgångsrikt genomfört många projekt i Täby och har byggt upp ett starkt rykte för vårt professionella arbete och högkvalitativa resultat.
  • Kvalitetsmaterial och tekniker: Vi använder oss endast av bästa kvalitet när det gäller material och tekniker för att säkerställa att ditt måleriprojekt blir långvarigt och estetiskt tilltalande.
  • Personlig service och engagemang: Vi prioriterar våra kunders behov och önskemål. Vi lyssnar noga på dina idéer och ger professionella råd för att hjälpa dig att uppnå det resultat du önskar. Vi strävar efter att skapa en smidig och positiv upplevelse för dig genom hela måleriprojektet.
  • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete. Vi ger dig en transparent offert utan dolda kostnader.

Kontakta Tamsi Måleri för ditt måleriprojekt i Täby

Vill du ha hjälp av erfarna och professionella målare i Täby? Kontakta Tamsi Måleri idag för att diskutera ditt projekt och begära en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina måleridrömmar och leverera resultat som överträffar dina förväntningar.

Om Tamsi Måleri AB
Image Tamsi Måleri AB är ett familjeföretag i 3:e generation som hjälper dig att sätta färg på tillvaron.
Far & son driver familjeföretaget vidare i Gnesta och Södertälje!
Vi åtar oss såväl små som stora uppdrag och har både företag & privatpersoner som kunder.