Pålitlig målare med känsla för kvalitet

Med en ny färg kommer ditt hem omedelbart få den där nyrenoverade känslan och bara fantasin sätter gränser för vad du kan åstadkomma. Invändig målning, tapetsering, fasadmålning, lackering av skåp och dörrar, rådvigning och färgsättning. Vad du än önskar har vi på Tamsi Måleri såväl kunskapen och kapaciteten som krävs för att hjälpa dig hela vägen. När du anlitar oss kan du förvänta dig flexibel och effektiv hjälp från engagerade målare som vet hur man skapar hållbara och snygga resultat överträffande alla förväntningar. Tryggt, professionellt och prisvärt. Precis så som vi själva hade velat ha det.

Våra målare jobbar i: Botkyrka, Gnesta, Huddinge, Nacka, Nykvarn, Södermalm, Södertälje, Trosa och övriga Stockholm.

Tjänster för privatpersoner och företag

För att kunna leverera det bästa för samtliga kunder kommer våra målare utrustade med all kunskap och kapacitet som behövs för såväl mindre som mer komplexa uppdrag. Vi utför allt inom måleri för både privatpersoner och företag med fokus på att möta var och ens personliga behov och önskemål.

Med förståelse för kvalitet och hållbarhet väljer vi omsorgsfullt material och arbetsmetoder lämpade för projektet. Vi tar aldrig några genvägar och arbetar såväl strukturerat som effektivt projektet genom så att du inte tvingas leva i ett byggkaos längre än nödvändigt. Genom en nära dialog håller vi dig också uppdaterad under projektets gång så att du vet var vi befinner oss och får ta del av våra framsteg.

Förutom att leverera professionella resultat som motsvarar just vad du förväntar dig prioriterar vi din trygghet och vill ge dig en positiv upplevelse av projektets helhet.

Om Tamsi Måleri AB

ImageTamsi Måleri AB är ett familjeföretag i 3:e generation som hjälper dig att sätta färg på tillvaron.
Far & son driver familjeföretaget vidare i Gnesta och Södertälje!
Vi åtar oss såväl små som stora uppdrag och har både företag & privatpersoner som kunder.